Log directory is not writable - please CHMOD ../../e107_plugins/log/logs to 777

Havenmeester

Afbeeldingsresultaat voor Havenmeester
Telefoon 06-19407111
De haven is gesloten t/m
1 april 2020

Uitgebreid weeroverzicht en weerkaarten

Geen komende gebeurtenissen

Webcams

AIS volg de scheepvaart

watersport Nieuws

Aanvraag Ligplaats

Afbeeldingsresultaat voor Aanvraag
Voor aanvraag vaste ligplaats/winterligplaats en tarieven kunt u na 18.30 uur bellen naar 06- 20 19 31 88

Honden aan de riem

Op de haven Honden aan de riem !
Gerelateerde afbeelding

Ijsvogel

Afbeeldingsresultaat voor Ijsvogel
De één noemt het turquoise, de ander ziet emerald groen en weer een ander houdt het op kobalt blauw. En iedereen heeft gelijk. Want door een speciale veren- en pigmentstructuur varieert het wonderschone blauw van de ijsvogel met de lichtval. Hoe ‘t ook zij, velen voelen zich tot deze kleurrijke bewoner van helder en visrijk water aangetrokken. De Haven van de WSV Eilandspolder had in 2017 een broedend paartje ijsvogels!

Jachthavens Alkmaar en WSV Eilandspolder

Sinds de Fusie in 2015 tussen Alkmaar en Graft-de Rijp
maken beide havens promotie voor elkaars Havens en omgeving,
om passanten te wijzen op de vele mogelijkeden
die de Kaasstad en het prachtige gebied van Leeghwater kan bieden.

winnaar2013.png

Samenwerkende Jachthavens

Onze haven is aangesloten bij de samenwerkende
Jachthavens NHN
Zowel leden als passanten kunnen
korting krijgen in de onderstaande
jachthavens

jachthaven Broekhorn
jachthaven Kolhorn
Recreatiehaven Schagen
WSV Onrust Den Helder
Stadshavens Medemblik
Jachthaven Middenmeer
Jachthaven
Anna Paulowna
Jachthaven Ewijcksluis

Vraag de Havenmeester om de folder.
Welkom op de website van W.S.V. Eilandspolder

Schrijf in gastenboek

Joachim en Anneriet Galenkamp
Tweehonderd vijftigste bezoeker!

April dit jaar hebben wij ons eerste bootje gekocht (Carpe Diem). Omdat het varen ons beide nieuw was en we erg voorzichtig wilden zijn, hebben we ervoor gekozen de zomervakantie dichtbij huis te blijven en eens goed te oefenen.

We hebben heel erg genoten van het Noord-Hollands landschap. Het varen langs molens, koeienweide etc. met name de Beemster is echt een aanrader!

Aangekomen in de Rijp hebben wij geprobeerd aan te meren bij watersportvereniging ‘Eilandspolder’, door de wind was het ons bijna onmogelijk om aan te meren. Gelukkig kregen we hulp van de tijdelijke havenmeester Yvonne Warnars en haar man. Met aanwijzingen en touw trek hulp lukte het ons om in de box te komen.

We zijn heel leuk ontvangen in de jachthaven, het is gezellig, iedereen is behulpzaam en de voorzieningen zijn superschoon. Het dorpje is authentiek met een echte vakantie sfeer. Hier wilden we nog 1 nacht verblijven!

Aangenaam verrast dat we nu de 250-ste bezoeker waren van de jachthaven! Gratis overnachting, helemaal top! En een dinerbon voor 2 personen bij lunchroom De Walvis. We hebben heerlijk gegeten en gedronken en het personeel was erg vriendelijk.
Met volle buik naar de boot. Waar we nog heerlijk hebben genoten van de ondergaande zon, de natuur en de rust.

Kortom de Rijper jachthaven is een echte aanrader!

Joachim & Anneriet
zondag 15 september 2013 - 14:02:58